Почистване на фасади, Пясъкоструене, Бластиране с Armex абразив, Почистване и измиване на фасади

Абразивно почистване, Пясъкоструене, Бластиране с Armex абразив, Почистване на фасадиНие можем да Ви предложим различни видове бластиране в зависимост от Вашите нужди. От грубо пясъкоструене на метални елементи и конструкции, съоръжения, мостове, цистерни, фасади, каменни покрития, почистване на ръжда, окалина и индустриално почистване до най-финото бластиране с Армекс абразив или други меки абразиви на старинна дървения, статуи, паметници на културата без да повреди почистваната повърхност. Както и замърсени машини и съоражения в хранително-вкусовата промишленост, а и при всички други индустиални почиствания, за предпазването на машинните елементи от повреда и каращи ги да изглеждат като нови.

Абразивно почистване, Пясъкоструене, Бластиране с Armex абразив, Почистване на фасадиОтносно бластирането на сгради, ние предлагаме разнобразни услуги, обхващащи цялостно почистване и реставриране на фасади, замърсени от годините, почистване след пожар, статуи, паметници на културата, почистване на графити, отстраняване и премахване на боя,  почистване на фасадни каменни облицовки, бетон, тухла, желязо, алуминии,  дърво, стъкло. С невероятните възможности на Армекс абразива и МикроСтрип системите  премахването на боя, грес, ръжда, масло, графити и много други става бързо и лесно. В зависимост от повърхността и замърсяването е възможно и използването на други меки и твърди абразиви. Машините дават възможност за използването на вода, която помага за почистването, по-малкото разпрашаване и опазването на хората и околната среда.

Абразивно почистване, Пясъкоструене, Бластиране с Armex абразив, Почистване на фасадиВ борбата с премахването на графити ние Ви предлагаме бързо и лесно решение, като най-важното е, че самия процес е екологично чист, не поврежда повърхността, както при останалите абразивни почиствания и не се използват силни химикали. След отстраняването на графити, можем да Ви предложим различни видове антиграфити покрития и защити според Вашите нужди. 

НОВО

Абразивно почистване, Пясъкоструене, Бластиране с Armex абразив, Почистване на фасадиОколо нас има все повече стъклени фасади - на административни, търговски и офис сгради. Подържането и почистването на сградите с такива фасади отвътре е задача на наетия за целта персонал. Почистването и измиването на фасадите отвън обаче е работа за обучен и квалифициран екип за работа на трудно достъпни места и се извършва по височинен (алпийски) способ. Ние може да Ви предложим почистване и миене на стъклени фасади, декоративни фасади - еталбонт, керамика, мрамор и други. Специални оферти за хотели, болници, административни и офис сгради. Предлагаме абонаментно миене и почистване.

Цени по договаряне след извършване на безплатен оглед. За повече информация, моля свържете се с нас.

Почистване - Фотогалерия

Кинетичната енергия и влиянието й върху почистването и реставрацията

За нас | Продукти | Услуги | Галерия | Контакти | Карта на сайта | Ен-Импекс София ООД 2011© Всички права запазени.


Bookmark and Share BGtop all.bg WebCounter Valid XHTML 1.0 Transitional Валиден CSS!